Perihal Kostum Pekerja

Konveksi Seragam Kerja Surewi Dina opat Amerika Kaler leagues olahraga utama, salah sahiji dua baju seragam ampir salawasna utamana bodas, sarta unggal liga miboga aturan anu nangtukeun mana tim normal kedah ngagem seragam bodas na. Customarily, Liga Maen Bal Nasional (NFL) jeung National hoki League (NHL) tim ngagem baju seragam warna maranehanana pikeun kaulinan imah. Sacara jelas, Mayor Liga Baseball (MLB) jeung National Wargi Association (NBA) tim ngagem baju seragam bodas maranehanana pikeun kaulinan imah. aturan ieu teu nedunan enforced kitu, pikeun salah sahiji opat leagues olahraga profesional utama di Amerika Kaler. Sababaraha tim NFL, utamana Dallas Cowboys, resep mun teu ngagem jerseys bodas maranehanana pikeun kaulinan imah. Nalika Joe Gibbs ieu palatih kapala Washington Redskins – mimiti ti 1981-1992, sarta deui ti 2004-2007 – nu Redskins eksklusif ngagem jerseys bodas di kaulinan imah. Di Britania Raya, utamana dina maen bal, anu istilah “kit” atawa “strip” (sakumaha dina ‘kit bal’) mangrupakeun leuwih umum (gaganti seragam). Perihal Kostum Pekerja

Perihal Kostum Pekerja seragam militer nyaeta pakean standardized dipake ku anggota nu gaya pakarang sarta paramilitaries rupa bangsa. pakean militer jeung gaya militer geus Isro ngaliwatan parobahan hebat leuwih abad ti warni tur kawincik nepi ka bubuk leutikna nepi pisan mangpaat. baju seragam militer dina bentuk gaun standardized sarta has, dimaksudkeun pikeun identifikasi jeung tampilan, nu ilaharna tanda kakuatan militer dikelompokeun dilengkepan ku otoritas sentral. The kaperluan mangpaat tina perang jeung frugality ekonomi anu ayeuna faktor dominan dina rarancang seragam. Paling gaya militer, kumaha oge, geus dimekarkeun sababaraha jenis seragam beda. tanaga militer di paling tentara jeung sababaraha pajabat sipil bisa ngagem sababaraha atawa sakabeh anu di handap: battledress, khakis atanapi drab sejen warna pakean berpungsi. Beuki superseded ku kamuflase pakean pikeun make sawah, gawe outdoor sarta malah make kantor; pakean jasa, baheulana aktif-jasa jeung make tugas biasa. Kiwari dipake pikeun kali semi-formal mindeng mibanda bentuk disingkat of embellishment (kayaning make tombol duller atawa ngaganti medali kalawan pita bar). Perihal Kostum Pekerja